Batų Tepalas/Kremas Chiruca 4599915

  • Kraunamos nuotraukos
    624
    780 Sutaupykite 156
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Chiruca batų tepalas, palaikantis odinės avalynės minkštumą ir padedantis išvengti plyšimų atsiradimo.

    Talpa: 75 ml.

    Norint, kad avalynė su membrana maksimaliai ilgai tarnautų ir nebūtų pažeistos gamintojo nustatytos garantinės avalynės sąlygos, reikia tinkamai ja rūpintis, reguliariai naudoti specialias priežiūros priemones:

    1. Sušlapusius batus būtina išdžiovinti, kad batų oda nesukietėtų ir neimtų skeldėti, draudžiama batus dėti šalia stipraus šilumos šaltinio (pvz., krosnies, radiatoriaus).

    2. Batams visiškai peršlapus, norėdami greičiau drėgmę pašalinti iš batų vidaus, naudokite suglamžytą popierių, kurį turite sukimšti į bato vidų, popieriui sudrėkus jį pakeiskite kitu.

    3. norint batus su membrana nuvalyti dažniausiai pakanka juos nuplauti švariu vandeniu. Jei reikia, naudokite švelnų, pvz., Chiruca šepetėlį (skirtas skeltai odai ir nubukui) ar kempinę. Draudžiama batus plauti skalbimo mašinoje.

    4. Batams išdžiūvus būtina juos ištepti specialu batų kremu, tam kad oda neskeldėtų, batų kremui paskleisti naudokite švelnų batų šepetį ar šluostę. Rekomenduojame naudoti Chiruca batų tepalą/kremą (tinkamas odai, alijuotai odai ir nubukui. Netinka zomšai).

    5. Išpurkškite švarius ir sausus batus Chiruca impregnantu 20 cm atstumu. Galite procedūrą pakartoti. Palikite išdžiūti 12 val.

    6. Norėdami pašalinti nemalonų batų kvapą naudokite specialius avalynės dezodorantus, rekomenduojame Chiruca batų dezodorantą.